Sandra tipsar

Sandra tipsar Stina!

Stina kommer in till Sandra i butiken för att hon behöver hjälp med att ha rätt behå under två olika plagg. Första tanken är att hon vill ha en axelbandslös behå så hon provar ut flera olika och fastnar till slut för en av de i beige färg som då skulle vara osynlig färg under den benvita blusen. Sandra frågar om hon har blusen med sig eftersom det är alltid bäst att prova ut behåar med plagget för att se om formen på brösten blir som man hade tänkt sig. Stina har inte med sig plagget men går hem och hämtar blusen och tar även med sig en svart klänning.

Stina vill att vi hittar rätt behåar till plaggen:

1. Benvit blus med off-shoulder där axlarna syns

2. Svart klänning med en stor öppning på framsidan

1.1 Stina provar först en axelbandslös behå men då sitter inte blusen bra då den blir för liten och trång vid brösten, så detta alternativ  utesluts. Om Stina hade denna axelbandslösa behån vid köpet av blusen så hade Stina förmodligen köpt rätt storlek på blusen och då hade den suttit snyggt och axelband hade inte synts.
1.2 Sandra tar fram flera benvita behåar med snygga axelband. För om nu axelbanden tillåts synas så ska de vara fina. Den som Stina väljer sitter supersnyggt på och är dessutom bekväm. Nu känns det bra och vi har hittat en bra behå under den benvita blusen. Bilden ovan visar resultatet.
Utmärkt ovadderad behå med vackra axelband gör att blusen sitter perfekt på Stina. Klicka på bilden och du kommer direkt till produkten här i webb-shoppen.

 

 

 

 

2.1 Den svarta klänningen har en stor öppning framtill och för att inte behån skall synas tar Sandra fram en behå som är dekorerad framtill och som är tänkt att användas just till denna typ av plagg.
Alternativet som Stina väljer. Klicka på bilden (länk till produkten i webbutiken).
2.2 Sandra tar fram en svart behå som helst skall vara synlig och som passar utmärkt till klänningen. Stina blir jätteförtjust i denna behå. Om nu Stina inte hade tyckt om behån så hade hon kunnat ha en plunge-behå som inte synts alls (då den är så djupt urringad), se alternativ 2 nedan. Den perfekta behån för Stina blir enligt bilden ovan.
Alternativ 2 en behå som inte syns och som är lämplig så man har en stor urringning framtill. Klicka på bilden och du kommer direkt till produkten i webbutiken.

Du kanske också vill läsa