Underklädespodd #3. Olika BH-typer

Underklädespodd #3. Olika BH-typer

Visste du att en behå brukar bestå av ca 30 tygbitar som någon/några par händer sytt ihop? Lyssna på Underklädespodd nr 3 som handlar om just detta och Sandra pratar om olika behåtyper och kvinnornas behov av olika behåsorter, allt beror på hur hon vill att brösten skall se ut i kläderna.

Sandra säger att det inte går att bara ha ett par behåar som skall passa till allt. Precis som med skor.

Visste du att en behå består med ca 30 tygbitar som någon/några par händer syr.
Axelbandslösa behåar är perfekt om du inte vill att axelbanden skall synas. Finns upp till H-kupa. Man bär brösten med omfånget 100%. Lyfter brösten och sitter stadigt på. Viktigt med rätt storlek. Om du har en off-shoulder blus eller klänning, klänning med tunna axelband, blus eller klänning med halterneck etc. Klicka på bilden och du länkas vidare till alla axelbandslösa behåar vi har.
Very plunge behå. Med mycket stor urringning. Perfekt för dig som har en blus eller klänning med mycket urringad framtill. Finns upp till G-kupa. Klicka på bilden och du länkas vidare till alla behåar som finns på AVIANI med djup urringning.
Vadderad behå. Spacer. T-shirt behå. Helkupa. Perfekt för dig med tyngre och större bröst. En perfekt behå till vardags. Syns ej genom kläderna. Klicka på bilden och du länkas vidare till alla vardagsbehåar och med samma material ”Spacer”.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ovadderad behå. Helkupa. T-shirt behå och perfekt för dig som har tyngre bröst och som inte vill att behån skall synas vid tighta kläder. Kuporna är 3D formpressade med unik tillverkning och kuporna är inte i stretch. Det innebär att behån håller länge. Klicka på bilden och du länkas vidare till alla ovadderade behåar i t-shirtmodell som finns på AVIANI.

 

 

 

T-shirt behå. Balconette modell. Särar på brösten. Lyfter underifrån. Syns ej genom käderna. Vadderad behå. Kuporna är ihåliga och enbart formpressade. Finns inget extra inlägg. Går upp till H-kupa. Passar utmärkt för dig som inte vill att behån skall synas och ge ett bra lyft. Klicka på bilden och du kommer till alla våra behåar som är vadderade och i balconettemodell.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ovadderad behå. Helkupa. Perfekt för dig som önskar en mycket tunn behå som du inte ens känner att du har på dig. Ursnygg tycker vi på AVIANI. Passar dig som har kupa A-D. Passar ej tyngre bröst. Klicka på bilden så ser du fler alternativ av denna tunna behån som är helt läcker och skönt på.

 

 

 

 

Ovadderad, balconette behå i spets av finaste kvalitet som inte kliar! Lyfter brösten snyggt och är tunn. Finns flera varianter av balconette behåar. Kuporna brukar inte täcka hela bröstet men vissa går högre upp än andra. Vissa balconettemodeller har sidosupport och där kuporna är tillverkade i tre tygbitar och kallas då 3/4 kupa. Klicka på bilden och du kommer till ovadderade balconetter som finns hos oss.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Push-up behå med extra inlägg i som ser till att brösten lyfts och förs ihop. Behån kallas även för t-shirt, plunge, vadderad och push-up.
Push-up behå utan inlägg. Ihåliga kupor. Formpressad kupa. T-shirt behå. Plunge behå för att den är lågt skuren mellan brösten. Behå som ger djup urringning och för ihop brösten som en push-up behå gör. Perfekt för dig som vill ha brösten på plats och i t-shirt modell så att inte behån syns. Ursnygg under skjorta, omlottklänning, omlottblus och annat som är figursytt. Går upp till F-kupa och är specialtillverkat för dig med större bröst. Brösten sitter på plats.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ovadderad behå. Triangel behå. Bygellös behå. Spets. Perfekt för dig som har kupa A till C.

 

 

 

 

Push-up behå. Plunge dvs lågt skuren mellan brösten. Skydd för bröstvårtan för dig som inte vill att det skall synas. Finns ovadderad också.

 

 

 

 

 

 

 

Lågt skuren behå. Ovadderad behå. Push-up modell trots utan inlägg. Speciell teknik som fungerar för mindre bröst mellan A till C kupa.

Här finns länkar där du kan lyssna på underklädespodden AVIANI:

  • Lyssna på underklädespodden på Itunes
  •  Lyssna på underklädespodden på Acast
  • Spotify, se här nedan: