Vad tycker kunderna om oss…

Recensioner

“Aviani är unikt på det sättet att det finns något för ALLA kvinnor, i alla stilar och alla storlekar. Butiken är tjusig och inbjudande. Känslan jag får som kund hos Aviani är att alla kroppar är vackra och kan bära vackra underkläder. Jag blir mottagen på ett personligt och vänligt sätt med lyhördhet för just mina behov. Här hittar jag underkläder som både passar, sitter bekvämt och är snygga! Och äntligen har jag hittat flera bikinis som sitter bra och är jättesnygga! Den goda kvalitén på det som säljs ger lång hållbarhet. Sandra och hennes kollegor gör sitt yttersta för att hjälpa dig att hitta rätt bland det enorma utbudet. Det finns ett fantastiskt urval av märken, modeller, stilar och storlekar. En trappa upp finns det generösa provrum där du i lugn och ro kan prova i trygg och skön miljö. Du får hjälp med måttagning som är det viktigaste av allt. Varje inköp jag gjort hos Aviani har jag varit mer än nöjd med! Tack fantastiska Sandra! Det gör verkligen stor skillnad att trivas och vara bekväm med plaggen du använder närmast huden under all vaken tid på dygnet. Att de dessutom är vackra ger en extra go känsla. Aviani är butiken för varje kvinna. Besök den om du ännu inte varit där!”
Elisabeth Bergagård

 

“Inköp av en ny bh har alltid tidigare för mig varit förknippat med frustration och besvikelse, då ingenting verkar passa. Men vid besök på Aviani förvandlades mina tidigare erfarenheter till en helt fantastisk upplevelse! Otroligt kunnig, trevlig och hjälpsam personal samt bra utbud. Rekommenderas starkt!”
“By far the most professional advice I’ve ever experienced. I finally know my correct size (!!) and the boutique offers many fun, comfortable and sexy styles in materials that really feel great against your skin! And at reasonable prices.
For me it was a total game changer and I’m never going back to regular chain stores.”
(Översatt av Google)
“Överlägset mest professionella råd jag någonsin har upplevt. Jag vet äntligen min rätt storlek (!!) och boutiqueet erbjuder många roliga, bekväma och sexiga stilar i material som verkligen känns bra mot din hud! Och till rimliga priser.
För mig var det en total spelväxlare och jag går aldrig tillbaka till vanliga kedjebutiker.”
“Underbar butik med bästa service man kan tänka sig. Fina exklusiva underkläder för ALLA. Kunnig personal som verkligen är passionerad och vill hjälpa till på bästa sätt. Rekommenderar starkt ;)”
“Fantastisk butik med kunnig, professionell personal och jättestort urval av både märken, modeller och storlekar. Med stor kupstorlek och liten omkrets har jag haft jättesvårt att hitta bekväma bh som sitter skönt OCH är snygga. Aviani hade massor för mig att välja på och möjlighet att prova i lugn och ro i avskild del av butiken. Rekommenderar till 110%!!”
“En helt fantastisk service och en mysig å trygg miljö. Bemötandet var super och min tonåring kände sig genast lugn å säker. Helt klart bästa bh butik vad gäller utbud och service.”
“Fantastiskt bemötande. Kunnig, trevlig och professionell. Dessutom slår utbudet allt annat i stan.”
“Göteborgs främsta underklädesbutik som en boudoir med ett showroom på första plan och provrum på andra. Personlig service utöver det vanliga med mått tagning och stilanalys.
Väl inne i det rymliga provrummet har du möjlighet att få upphängt alla underkläder i dina mått som finns för närvarande i butiken. Om du skulle sakna något plagg i din storlek brukar det kunna beställas till dig.
Med ett glas cava i handen kan du tillsammans med din man/vän
med fördel botanisera bland de vackra underkläderna.
Det finns några kända franska märken som du inte hittar på andra ställen i landet.
Att bära underkläder från Aviani ger en härlig känsla och upplevelse av lyx och välbehag. Önskar att alla kvinnor får uppleva den härliga känslan som det innebär att bära välsydda, vackra underkläder!”
“Denna unika boutiquen är för ALLA kvinnor. Vi har alla våra tankar om våra kroppar och bröst. Hos Aviani får alla bemötandet att du är fantastisk precis som du är och ser till att du hittar rätt i djungeln av modeller, storlekar och kupor.
När jag går till Aviani känner jag alltid att jag är på besök i en lyxig godisbutik. Med ett alltid personligt bemötande, färger och former, som skänker mig glädje och tacksamhet över att vara kvinna (något jag funnit tack vare Aviani).
Jag känner alltid en enorm trygghet med vetskapen att jag kommer få rätt bh, eller rättare sagt många olika märke och modeller att välja mellan. Kunskapen om kvinnokroppar och allt det finns att veta om underkläder är helt unik!”
“Tack Sandra för din passion kring underkläder. Du ger mig proffsig hjälp i en butik som är fylld med “praliner”, läckra underkläder men också bas och bad kläder. Det är en fest att komma med en vän eller planerat med ett stim av vänner. Oj, vad många skratt jag haft i din butik :)”

“En butik med underkläder och service i toppklass. De har visat och lärt mig vilken storlek på BH jag skall ha, jag hade helt fel storlek förut. De har otroliga underkläder och stort utbud för alla kroppsformer och storlekar. Det är en otroligt lyxig känsla och upplevelse att prova underkläder och handla hos Aviani. Efter varje besök hos Aviani, lämnar jag butiken med mer självförtroende och ett stort leende. Jag rekommenderar varmt denna butik till alla kvinnor (eller till er män/kvinnor som önskar överraska er kvinna med något utöver det vanliga).”
Malin Schau

“Sen jag gick in i butiken för första gången vill jag inte handla underkläder på något annat ställe. Det är oerhört skönt att hittat en underklädes butik som har hög kvalité och storlekar andra saknar.
Här får jag fantastisk hjälp att hitta rätt underkläder för min kropp.
Jag önskar alla kvinnor får uppleva känslan att prova och köpa underkläder från Aviani någon gång i sitt liv, för den känslan är utöver det vanliga.”

“Så kunnig personal och hjälpsamma. Personalen är fantastiska på att hjälpa till att hitta rätt. Har aldrig fått så bra service någon annan stans!!! Deras underkläder och badkläder är helt fantastiska. Mycket bra kvalité på allt jag har köpt. Det är den bästa underklädsaffären jag har varit i.”
Louise Johansson

“De ljuvligaste små under i alla storlekar hittar man på Aviani! Älskar det läckra urvalet, känslan av prisvärd exklusivitet. Så många jag vet om som sett sig själva, sitt vackraste jag, hos Sandra och hennes personal! Superservice! ❤️”
Åse Bye

“A beautiful environment in the shop and you get professional help choosing beautiful lingerie. Aviani gives you Quality, Value and Satisfaction”

(Översatt av Google)
“En vacker miljö i butiken och du får professionell hjälp att välja vackra underkläder. Aviani ger dig kvalitet, värde och tillfredsställelse”

Nagy Istvan

“Med fingertoppskänsla för service och ett volymiöst utbud utav högkvalitativa underkläder, är Aviani varmt att rekommendera!
Aviani strävar efter att ge var kund en unik shoppingupplevelse, genom att möta och bemöta vart denna befinner sig kroppsligt likväl som själsligt.
Med ett alltid lika varmt leende och professionellt bemötande lyssnar personalen genuint in kunden och skräddarsyr besöket utifrån dennes behov.
Ett måste att besöka, för att det kroppsliga välbefinnandet börjar med vad som finns närmast huden.”
“Marknadens läckraste och tjusigaste butik med underkläder av bästa kvalitet och för alla storlekar. Man får hjälp och råd på ett sätt som jag inte upplevde någon annanstans. Man känner sig bekväm helt enkelt under tiden man letar efter ett rätt plagg, utan stress, i lugn och ro i en fin miljö i butiken.”
“Väldig trevlig affär. Har mycket att välja på och det som är så positivt att det finns mycket för stora storlekar. Så bra bemötande och proffsig hjälp av ägarinnan. Jag kände mig som en viktig kund och fick uppleva en lyxig stund på Aviani. Kommer att besöka den igen och rekommenderar den till alla jag känner. Toppenaffär!”
“Mycket nöjd med servicen när jag kommer in i butiken. Fick hjälp att hitta rätt BH storlek. Personalen är duktiga, hjälpsamma och det är ett fantastiskt stort utbud.
Jag kommer att fortsätta att köpa mina BH hos AVIANI
Tvekar inte att rekommendera mina vänninor att gå till AVIANI”
“Juvelen bland underklädesbutiker! Det är vackert, vänligt och prisvärt. En mycket hög nivå av service och kunskap, plus en hel del av “det där lilla extra” gör att man alltid går nöjd härifrån. Och gärna kommer tillbaka.”
“Gick in med en storlek, kom ut med en annan! Sandras värme och engagemang smittar av sig och tillsammans med stort utbud av kvalitativa produkter är jag en återkommande nöjd kund.”

“Service och kunskap i världsklass! Alltid ett positivt bemötande oavsett jag köper till mig själv eller får hjälp att handla till min hustru.”

“Fantastisk butik och proffsigt bemötande!”
“Bästa stället med bästa hjälpen.”
“Damunderkläder i toppklass med perfekt service”
“Ett glatt besök!”
“Mycket bra service. Bra och kunnig personal.”

Du kanske också vill läsa