Nyhetsbrev till våra kunder

Idag har det gått ut ett nyhetsbrev på mail till alla våra kunder. Innehåller röda underkläder och information om öppettider hos oss på AVIANI.

På lördag är det julafton och vi på AVIANI vill önska alla en fridfull jul och ett Gott Nytt År med allt man önskar sig… 2016 har varit ett speciellt roligt år. Vi har lagt till några blad i produktblomman och vi är glada att se att ni tycker om det vi har att erbjuda. Julklappsinköpen kanske är gjorda men om skulle något saknas vill vi passa på och påminna om att vi har presentkort som man kan använda både i vår webbutik och i butiken. AVIANI firar jul och vilar i tre dagar och öppnar igen den 27 december. Fram till dan före julafton har vi öppet mellan kl.11-20.

Nyårsafton, nyårsdagen samt den 2 januari är det stängt. 2017 blir ett spännande år. AVIANI fyller 5 och det ska firas! Vi kan nämna att vi har blivit personligt inbjudna att få träffa Marlies Dekkers i januari för att ta del av hennes kommande höst/vinter-kollektion 2017. Vi kommer att dela med oss av alla läckerheter innan butiken fylls med dessa nyheter.

I januari åker vi dessutom på inköpsresa till Paris och kommer som vanligt att dela med oss i sociala medier. Genom att gilla eller kommentera kan du vara med att påverka våra inköp. Sedan blir det som vanligt många VIP-kvällar med unika förhandsbokningar.

AVIANI växer och vi har drygt en halv miljon besökare per månad på Pinterest och intresset är stort för vårt arbete, inflytande och vår inspiration av underkläder för alla. Vi har även fått stor publicitet i tidningar och den 22 januari kan ni läsa om AVIANI i Aftonbladets söndagsbilaga. Och mycket mycket mer kommer därefter.

godjul

 

 

 

Select your currency

FRI FRAKT PÅ DIN FÖRSTA ORDER

Prenumera på våra nyhetsbrev!
Få fri frakt på din första beställning! Ta del av exklusiva erbjudanden, rabatter och evenemang.

*Fri frakt gäller enbart inom Sverige

klicka på knappen nedan för att kopiera rabattkoden.

FRIFRAKT