Visar 1–12 av 30 resultat

DYRBERG / KERN designersmycken
Vad krävs för att skapa ett varumärke som resonerar med skönhet och sensualitet i kvinnors hjärtan och sinnen över hela världen? Det krävs vanligtvis någon med exceptionell talang, vision, passion och uthållighet. När det gäller DYRBERG/KERN krävdes två sådana individer från två extremt olika bakgrunder; var och en med en distinkt vinkel på design som drogs till varandra som av ödet. I samma ögonblick som Gitte Dyrberg och Henning Kern träffades var deras unika kemi och kreativa energi direkt uppenbar.

Som Creative Directors, designmästare och drivkrafter bakom är DYRBERG/KERN A/S idag – 29 år senare – ett briljant designersmycke- och klockmärke, som aldrig slutar att fängsla och locka konsumenter. Deras uppdrag är tydligt: ​​Att vara ett föredraget val för moderna och självsäkra kvinnor att uttrycka sin stil och skönhet, genom att erbjuda ett omfattande och uppfinningsrikt utbud av ikoniska klassiker och en kvav inställning till stil och sofistikering. En fascination för konst, arkitektur, inredning, design, grafik, natur, film och musik har påverkat Dyrbergs och Kerns förmåga att ständigt överraska och förföra konsumenter.

All DYRBERG/KERN-design sköts från vår designstudio på vårt huvudkontor i Köpenhamn, Danmark, där ett skickligt team av designers skissar på kollektionerna. Varje smycke går igenom cirka 40 olika processer och lika många händer innan det magiska ögonblicket äntligen inträffar – det möter ditt öga och kärleken tar förhoppningsvis över…

Select your currency

FRI FRAKT PÅ DIN FÖRSTA ORDER

Prenumera på våra nyhetsbrev!
Få fri frakt på din första beställning! Ta del av exklusiva erbjudanden, rabatter och evenemang.

*Fri frakt gäller enbart inom Sverige

klicka på knappen nedan för att kopiera rabattkoden.

FRIFRAKT