AVIANI – Local Heroes – Innerstaden Göteborg

Local Heroes – Innerstaden 2019

I tisdags 27 augusti 2019 satt AVIANI med i panelen tillsammans med Johan Fristedt från Supermaket Ica på Rosenlund i Göteborg och Jens Odén delägare i Essgroup AB för att berätta vilka utmaningar vi har som entreprenörer i innerstaden Göteborg. Hur möter vi utmaningar med butiksdöden som pågår över hela världen, byggnationen som sker i Göteborg och som kommer att vara i 10 år framåt, parkeringsplatser som tas bort etc.

Vad gör vi för att överleva och vi delade med oss av varandras tips och idéer tillsammans med 55 andra företag som var på plats på NK i Göteborg denna morgon.

Staden är lamslagen – men tänkt positivt! Artikel i GP 2019-08-28 av Alexander Piauger. GP:s ekonomireporter Alexander Piauger besökte ett frukostmöte i NK:s källare för att lära sig hur stadens företagare ska tackla utmaningarna som kommer med en stad som är under ombyggnad.

 

Gruppbild: Marie Algotsson Skogh (Din Effekt AB), Johan Fristedt (Supermarket ICA), Sandra Aviani (AVIANI), Lena Dalerup (Innerstaden) och Jens Odén (Essgroup)

 

Select your currency

FRI FRAKT PÅ DIN FÖRSTA ORDER

Prenumera på våra nyhetsbrev!
Få fri frakt på din första beställning! Ta del av exklusiva erbjudanden, rabatter och evenemang.

*Fri frakt gäller enbart inom Sverige

klicka på knappen nedan för att kopiera rabattkoden.

FRIFRAKT