AVIANI i Aftonbladets Söndagsbilaga

5 sidor reportage om hur vi jobbar på AVIANI i Aftonbladets Söndagsbilaga 22 januari 2017

Framsidan på Aftonbladets Söndagsbilaga den 22 januari 2017. Hur vi på AVIANI hjälper kvinnor att hitta rätt behåstorlek och vilken skillnad det gör.
Alla kvinnor är läckra som dom är oavsett storlek! Vi på AVIANI försöker få varje kvinna att tycka om sig själv lite, lite mer än innan dom kom.
Hos oss blir du som kund alltid uppmätt av oss även om du kan din storlek. När vi är överens om storleken så tar vi fram hela din storlekskollektion i provrummet. Nu kan du botanisera i allt som finns i din storlek för dagen! Önskar du något annat som inte finns så ser vi till att beställa hem det just för dig. Vi tycker det är viktigt att se till att utprovningen av behå är kul och enkelt. – Kan vi få varje kund att känna sig glad när de går ifrån oss så har vi lyckats. Att prova underkläder behöver inte vara jobbigt! Underkläderna skall lyfta varje kvinnas självkänsla!, säger Sandra
Först hitta din rätta behåstorlek och sedan kan du botanisera bland många olika modeller. Du kan alltid hitta din favorit. Kläderna kommer sitta ännu bättre på med rätt behå och du kommer känna dig snyggare. Kan vi få varje kvinna som varit hos oss att tycka om sig själv lite, lite mer än innan dom kom in till oss så har vi lyckats! Säger Sandra
Helena trodde hon hade 75E men har 70F. Behån sitter mycket stabilare och skönare på i rätt storlek. Hon kände stor skillnad!
Innan vi öppnade butiken AVIANI trodde vi att alla småbystade hade enkelt att hitta behåar. Men då visade det sig att det finns en grupp kvinnor som har små byst som just har problem med att hitta behå utan push-up dvs utan vaddering och i deras rätta storlek. Vi började leta med ljus och lykta över hela världen och det fanns inget företag som hade just sådana tills vi fann det franska märket Ysé som specialiserat sig att tillverka behåar utan vaddering och enbart i A-C kupor och i 65-80 omfång. Nu kan även kvinnorna som är ”Petit” hitta behåar utan vaddering hos oss på AVIANI.