Marlies Dekkers – Vårt första märke

Marlies Dekkers var vårt första märke och jag skulle vilja dela med mig av min första kontakt med denna fantastiska tillverkare. Det var en (som på bilden) svart behå från Marlies Dekkers som kallas för ’Dame De Paris’ som jag provade.By Marlies Dekkers Black

Det var sommaren 2012 och vi hade bestämt oss för att starta AVIANI. Vi var nyligen hemkomna efter två resor till två olika mässor; en i Paris och en i Köpenhamn. Det var såååå häftigt och lärorikt.

Med oss hem hade vi tonvis med kataloger med, för mig då, både kända och okända märken. Vi samlade material från alla de märken som vi själva tyckte hade snygga, fräcka och/eller sexiga underkläder.

Därefter gällde det att välja ut de första underkläderna att beställa till vår ännu ej öppnade butik. Vi ville verkligen känna in på djupet av oss själva vilka märken vi ville jobba med. Så vi klippte ut eller kopierade allt som vi tyckte om och bokstavligen tapetserade tre fulla väggar med bilder hemma i vårt kök. Vi lade fram en tjock bunt gula post it-lappar där vi själva och andra som kom på besök skrev och fäste kommentarer och ”likes” direkt på bilderna.

Så småningom närmade sig tiden för att boka upp tid med olika leverantörer och en kvinna som representerade Marlies Dekkers och som jag tidigare träffa i Köpenhamn kom hem till oss. Där i köket satt vi med alla dessa bilder på väggarna och visade hela Marlies Dekkers häftiga kollektioner.

Mycket spontant erbjuder hon mig något annorlunda. Hon frågar: -Vad har du för storlek? Och jag svarar : – 70F. Hon: -Då har vi samma storlek och om du vill får du gärna prova den Marlies Dekkers som jag har på mig. Självklart ville jag det, jag fick ju inte missa den chansen!

Jag satte på mig behån och den var varm… hon hade ju haft på sig den innan… men fortsatte ändå…

Åh vad den satt skönt! Jag hade då aldrig haft på mig något skönare och så snyggt! Det var det här jag ville med butiken. Man ska hitta både snygga och bekväma underkläder! Jag tänkte först att vi fyller hela butiken med Marlies Dekkers… Men nej, det vara bara i mina tankar förstås. Men vi köpte i alla fall in alla storlekar som gick att köpa i svart färg.

Dame de Paris finns idag som baskollektion i svart, benvit och i röd färg. Den har genom åren tillverkats i många olika färger och som jag också haft i butiken. Den fanns bl a i en härlig grön färg som kallades för Apsinth Green och i en lila färg med spets på kupan.

Nu till våren får vi in i den senaste Marlies Dekkers i en glittrig guldfärg som kallas för Maple Sugar och den är ursnygg!!!MarliesDekkersMapleSugarAVIANI

Här kan du klicka dig vidare direkt till Marlies Dekkers officiella hemsida. Hittar du något där och önskar ha så säg bara till. Till Marlies Dekkers officiella hemsida

Jag har bestämt mig för att skriva en serie om olika märken och jag börjar med Marlies Dekkers eftersom det var den första behån jag bestämde mig för att köpa in. Dessutom vill vi hylla Marlies Dekkers unika design och stil men även hennes personliga syn på den kvinnliga kroppen som vi håller med fullt ut och älskar!

Sandra Aviani

Marlies Dekkers Logga 300x214