Underklädespodd #8. Livet före och efter AVIANI

Livet före och efter AVIANI

AVIANI är ingen vanlig underklädesbutik. Vi vill att varje kvinna ska tycka om sig själv precis som hon är. Dagens podd gästas av Stina Sandsjö. Hon tyckte bl a inte om sina bröst tidigare och nu älskar hon dom!  Lyssna på Stinas upplevelser innan, under och efter sitt besök i underklädesbutiken AVIANI.

Man kan ha en behå som är både snygg och bekväm även till vardags. Ingen annan ser, men du vet.

 

Tänk att få varje kvinna att älska sig själv lite mer! Här nedan finns ett underbart inlägg från kund Stina Sandsjö och läs hur hon beskriver hur hon hatade sina bröst till att idag fullkomligt älska dem!

Bröst, barm, dekolletage, byst! Älskade tuttar! 😍Jag vet inte hur jag ska uttrycka mig så att ni förstår, och framför allt vill jag att ALLA ska få samma känsla som jag nu har för mina bröst och för mina behåar! Sandra på @aviani.se har lärt mig, hjälpt mig, peppat mig, tröstat mig från att inte alls ha tyckt om mina bröst och velat trycka in dem i kroppen, till att idag fullständigt älska och avguda mina bröst! Ja, det är sant! Jag är så glad och lycklig för detta, så enbart ni med bröst kan förstå, och knappt det, för väldigt många vet inte hur bra det kan och ska vara!❤️ Sandra, som den entreprenör hon är, är alltid lite smartare än jag redan visste, och har nu startat en podd! #underklädespodden Aviani, Lyssna! 👂🏼Jag älskar ALLA mina underkläder numera, jag älskar min snygga baddräkt,och ibland går jag och provar min bikini för att jag får så fina former i den bara för att. Det är ju egentligen mina bröst jag älskar! 😉 Hade någon sagt detta för två år sedan så hade inte jag heller trott det kunde vara så, men jag är ett levande bevis på motsatsen! Lyssna på podden! Besök butiken (en väldigt enkel resa till Paris om inte annat), lyft fram brösten och sätt dem på plats, där de förtjänar att sitta! Tack Sandra! ❤️ #aviani #kungsgatan9b

 

Här finns länkar där du kan lyssna på underklädespodden AVIANI:

  • Lyssna på underklädespodden på Itunes
  •  Lyssna på underklädespodden på Acast
  • Spotify, se här nedan: