Underklädespodd #5. Jag tycker om mina bröst

Underklädespodd #5. Jag tycker om mina små bröst

Annci Murzeau, en kund till AVIANI gästar Sandra och berättar hur hon haft problem med sina små bröst. Brösten som hon varit nöjd med men inte kunnat hitta några passande behåar. Vilka kommentarer hon fått. Temat handlar om att älska sig själv precis som man är. Det finns underkläder för alla.  Jag vill ha en BH som passar till MIG!

Många män som passerat butiken har berättat det här: ”Det spelar ingen roll om du har stora eller små bröst utan det attraktiva är hur du förhåller dig till dom”. Tänk om vi visste det här.

Till poddcastavsnittet

Du kan hitta poddcastavsnittet nr 5 där alla poddar finns!

Klicka på bilden här under och lyssna på underklädespodden #5. Jag tycker om mina små bröst.

Här finns länkar där du kan lyssna på underklädespodden AVIANI:

  • Lyssna på underklädespodden på Itunes
  •  Lyssna på underklädespodden på Acast
  • Spotify, se här nedan: