Underkläder för alla kvinnor oavsett storlek

Vi har underkläder för alla kvinnor oavsett storlek!

Oavsett din ålder eller storlek hittar du vackra underkläder för alla tillfällen hos oss på AVIANI. Vi anser att underkläder är till för alla, oavsett storlek, ålder, sexualitet eller etnicitet. Vi vill underlätta ditt inköp av underkläder och vår ambition är att det skall vara en positiv upplevelse att handla underkläder till dig själv.

Hos oss får du professionell hjälp av kunnig personal där vi delar med oss av våra kunskaper. Butiken är välfylld med många storlekar. Vår ambition är att du ska tycka det är trevligt att prova och därför är vi med i hela processen. Saknar du något så fråga oss och vi hjälper dig.

Bilderna nedan visar när jag hjälper Margareta 75 år till att hitta rätt behå och vad som händer när hon får sin rätta storlek….

Foto: Hemmets Journal
I utprovningen går Margareta från 85B till 75E i behåstorlek. Hon inser att när brösten är på plats så får hon en bättre siluett och med hjälp av gördeln trollar hon även bort magen. För att en behå ska vara bekväm är det viktigt med rätt storlek och att är av bra kvalitet. Målet är att den inte skall kännas. Det är också viktigt att man har tålamod. En kvalitetsbehå töjer sig och behöver 14 dagar för att forma sig efter din kropp. Jämför med nya skor eller jeans, så förstår du.

Jämför själv Margareta före och efter. Första gången du besöker oss vill vi mäta upp dig för att få din korrekta behåstorlek.

Vi tar sedan fram hela din storleksstång där du i lung och ro kan botanisera bland alla behåar i din rätta storlek. Du kan välja fritt bland ovadderade och vadderade behåar. Behåar till vardags eller till fest. Med spets eller utans spets. Balconetter och push-up. Axelbandslös eller någon annan funktionsbehå. Vi har mängder av olika behåar för olika tillfällen och vill att varje kvinna hittar det hon behöver. Vi har alla olika smak och stil och det är viktigt för oss på AVIANI att lyssna och möta alla olika behov.

Detta fick Margareta med sig hem

Att hitta rätt storlek är inte alltid lätt….men vi på AVIANI kan. Vi har ett system som gör det enkelt med att först mäta ut storleken och sedan har vi ett brett sortiment av storlekar. I mitt nästa inlägg kommer jag att skriva om hur vi jobbar med att ta fram rätt behåstorlek och hur enkelt du kan handla när du har den rätta storleken.

Sandra <3    

Du kanske också vill läsa