Nu finns FREYA i butiken

Freya – specialist på underkläder för storbystade – nu på AVIANI

Freya – specialist på underkläder för storbystade – nu på AVIANI

För att en butik ska kunna erbjuda bra produkter till kvinnor med olika behov behöver man flera tillverkare. Alla våra märken är bra av olika anledningar då de ofta specialiserar sig och blir duktiga på att tillgodose ett visst behov. Om du har liten byst, om du bär vissa typer av kläder, om du föredrar vadderat, ovadderat, push-up eller balconette eller om du är aktiv och motionerar, etc. Behoven är många!

Du som har stor byst har säkert precis som jag upplevt svårigheter med att hitta en behå med bra passform i fler färger än svart, vit och hud. Dessutom i olika modeller och material (spets, t-shirt, balconette, etc.). Det är ju en av de största anledningarna till att AVIANI startades. Har du dessutom behov av ett omfång som är omkring 60 eller 65 så vet du att det är mycket svårt att hitta en bra behå.

Vi har sedan starten samlat feedback från många kunder med erfarenhet av olika märken och vi har därefter utvärderat flera alternativ. Allt för att kunna erbjuda det bästa som finns att tillgå. Så nu är det dags för oss att välkomna Freya till AVIANI. Vi har främst tagit in kupstorlekar från G och uppåt och från 60 i omfång.

Freya

Det är få företag med en så gedigen erfarenhet av att tillverka underkläder för storbystade som Freyas moderbolag Eveden. Det engelska företaget startades för snart 100 år sedan redan 1920. Eveden ägs sedan 2012 av Wacoal. Freya som varumärke lanserades 1998. Några år senare utvidgades märket med badkollektioner och 2006 introducerades J-kupa. Sedan 2009 har man behåar med 60 centimeter i omfång

Viktig information beträffande storlekssystem för Freya, Elomi och Fantasie

Det är viktigt att nämna att på AVIANI använder vi oss av engelska kupstorlekar när vi anger en storlek. Vi har förkastat den mest förekommande storlekskonverteringen som omvandlar europeiska storlekar. Vi och många av er har kommit fram till att den helt enkelt inte stämmer.

Engelska kup-storlekar, UK D-K motsvarar D-O i europeiska kup-storlekar.
Ex. Brukar du handla I-kupa (europeisk storlek) i märket Freya ska du välja G-kupa hos oss på aviani.se.

Omfång:

 

Kupa (vi etikettiserar om kupstorlekarna från FREYA EUR):

 

 

 

Önskar du hjälp ring +46 (0)31 711 7117 eller maila webbshop@aviani.se

Du kanske också vill läsa