Helena hittar äntligen rätt BH-storlek

När jag själv var kund hade jag mycket svårt att hitta rätt BH-storlek och det var just av denna anledning varför jag överhuvudtaget startade AVIANI. Min passion är underkläder och jag brinner för att hjälpa alla kvinnor att hitta rätt och få rätt hjälp med både storlek och utprovningen. Att se en kvinna bli glad och lycklig efter en utprovning gör att mitt jobb känns meningsfullt och roligt.

Vi har undersökt över 3.700 kunder och det visade sig att 93% av alla kvinnor som passerat oss på AVIANI bär fel BH-storlek. Därför har vi byggt en butikslokal med specialutrpovningsmetoder på våning 2. Ett citat från en kund i veckan – “Magi sker på andra våning”.

Helena är en kund till oss på AVIANI som hade t.o.m. ryggpboblem tidigare och som vi hjälpt med att hitta och prova ut rätt behåstorlek. Kika på Youtube klippet som gjordes med hjälp av Stilkompassen i vår butik på Kungsgatan 9B.

Du kanske också vill läsa