NYHETER Empreinte ’Cassiopée’

NYHETER Empreinte ’Cassiopée’

En fantastisk bekväm och fin behå från franska märket Empreinte som vi på AVIANI älskar. Modellen är en storsäljare. Kuporna finns upp till G och från 65 i omfrång. Kuporna är ovadderade och sömlösa och syns inte genom tighta kläder. Behån formar bysten snyggt.

Empreinte är en tillverkare som funnits i över 70 år och som tillverkar behåar och underkläder för kvinnor med större byst. Deras kupor är en kupa större än vanligt. Om en kund har exempelvis behåstorlek 70H skall kunden prova storlek 70G från Empreinte. Man går oftast ner en kupa. Fråga gärna så hjäper vi dig.

I butiken och här i vår webb-shop har vi haft denna kollektionen i svart och Rose Sauvage (grå/rosa) färg som bas. Nu har vi fått in en fashion-färg, en härlig blå färg ’Summer Blue’. En bedårande färg.

Kuporna är tillverkade i spets och utan sömmar och syns därför ej genom kläderna. Håller brösten på plats. Kuporna har ingen stretch vilket innebär att de inte töjer sig och därför ger dig gott stöd i många, många år. Se här på alla färger från kollektionen Cassiopée Empreinte.

Empreinte ’Cassiopée’ Summer Blue

 

Empreinte Cassiopée – Rose Sauvage

 

Empreinte ’Cassiopée’ Black
Select your currency

FRI FRAKT PÅ DIN FÖRSTA ORDER

Prenumera på våra nyhetsbrev!
Få fri frakt på din första beställning! Ta del av exklusiva erbjudanden, rabatter och evenemang.

*Fri frakt gäller enbart inom Sverige

klicka på knappen nedan för att kopiera rabattkoden.

FRIFRAKT