AVIANI i Paris på inköp

I helgen var AVIANI på inköpsresa i Paris. Sandra åker ner tillsammans med sin sambo/delägare och träffar ett stort antal tillverkare, små som stora. Vi blir inspirerade av modevisningar och får se kommande kollektioner samt känna och lära oss om nya material. För oss är det viktigt att se så mycket som möjligt och välja ut det som vi tycker mest om så att vi kan fortsätta att ge alla besökare på AVIANI vackra och välsittande underkläder att välja mellan. Exempel på det vi ser och upplever delar vi med oss på sociala medier såsom Instagram och Facebook.

Empreinte
Empreinte kommer att tillverka en kollektionen Cassiopée i vit färg och en helt ny variant av hög trosa som även kommer i alla basfärgerna (Sauvage Rose och i svart). Detta kommer vi självfallet att ta hem. Många har efterfrågat underkläder i vitt. Kollektionen beräknas anlända i juni. Det fanns mycket annat snyggt och ni kommer att få vara med att välja. En specialinbjudan skickas i nyhetsbrevet i mitten av februari. Bilderna nedan visar den vita Cassiopéen från Empreinte.

Den fina ovadderade behån i helkupa. Kuporna saknar sömnad och är även som en t-shirt behå. Ursnygg!
Den nya trosan som täcker stor del av stussen och sitter mjukt och skönt på. Kommer även att finnas i basfärgerna (Sauvage Rose och i svart).
Spacer-BH kommer i två olika modeller, en helkupa och en halterneck behå som är lägre skuren mellan brösten.

 

Aubade
Aubade har som alltid intressanta underkläder som vi kommer kika på mer då vi ännu inte bestämt vad som skall tas in. Här kommer vi att be dig om hjälp med att tycka till och du kommer att kunna göra en egen VIP-beställning på de underkläder som du vill ha. Inbjudan kommer i slutet av februari. En av de läckra nya kollektionerna har för övrigt designats av Viktor & Rolf.

 

Lise Charmel
Massor av fina underkläder från Lise Charmels alla märken (Lise Charmel, Éprise, Antigel, Antinéa och Epure). Nedan visas ett exempel av vad som är på väg in inom några dagar. En jättefin kollektion från Antigel. Utöver det kommer en favorit i repris; Lise Charmel med vit spets mot mörkblå siden.

NYTT från Antigel de Lise Charmel är påväg in till oss på AVIANI.

 

Denna fina kollektion som är tillverkat i siden kommer att finnas på AVIANI inom kort. Behån kommer i två olika modeller balconette och i push-up. Finns matchande trosor i flera modeller.