Älska dig själv…

Älska dig själv som du är och gör det bästa av det du har

Detta är ett återkommande ämne av den enkla anledningen att det är så viktigt. I det senaste poddcastavsnittet diskuterar vi plagg som kan hjälpa oss att göra det bästa av de förutsättningarna som vi har samt om vår egen kritiska röst som oavbrutet kommenterar den egna och andras kroppar.

Sedan jag startade AVIANI har jag verkligen insett hur hemska vi kvinnor ofta är mot oss själva. Jag hör ständig sådant som;

  • “Usch jag hatar mina bröst”
  • “Jag hatar min mage”
  • “Näää, så jag ser ut, så fet jag blivit”, osv osv

Vi vet alla hur man kan gå ner i vikt. Vi känner alla till hur viktigt det är att inte ha för högt BMI samt att vi borde träna. Men många av oss orkar eller vill inte och vi har mängder med anledningar och förklaringar till varför vi inte har en mer hälsosam livsstil.

Kroppen förändras ständigt. Från det att vi föds och hela vårt liv. Vi kan inte se ut som 16 när vi är 60 och det är bara att acceptera. Gå inte emot det som är naturligt; nämligen att åldras. Alla eller många av oss vill leva länge, eller hur.? Då måste vi också acceptera att vi åldras. Min önskan, strävan och i mycket av det som jag gör i mitt dagliga arbete går ut på att få mig själv, dig och alla jag möter att tycka lite mer om sig själv och sin kropp. En av de saker som är mest intressanta i allt detta är att den kritiska synen på sig själv och sin kropp är oavsett ålder.

Vad är det för mening att gå runt och klaga på sig själv så fort man ser sin egen spegelbild? Det blir ju ingen glad av. Framförallt inte du själv. Föreställ dig att jag står bredvid dig och säger de hemska saker du själv kan säga om din kropp. Vad hade du då sagt till mig? Du hade förmodligen tyckt att jag var elak som säger så elaka saker. Så varför säger du så till dig själv? Börja bli medveten om din egna kritiska röst och sluta lyssna på den redan idag!

Vad kan vi mer göra? Och framför allt, vad kan vi göra just nu? Om vi inte hinner träna, inte orkar äta mer hälsosamt, om vi inte lyckas gå ner till drömvikten? Jo, då kan faktiskt underkläder hjälpa till. Genom att välja rätt underkläder för just din kropp och sedan välja kläder som också hjälper dig att känna sig finare.

Jag säger som Helena på Stefanel, att det aldrig är fel på kläderna utan det kan vara fel på underkläderna. Bär rätt underkläder så kommer även kläderna att sitta bättre. Underkläder kan faktiskt få dig att känna dig finare!

Gördel som gör en förändring och ger dig bättre hållning och du känner dig finare! Önskar du att magen ska se plattare ut och att du får fram midjan kan vi rekommendera alla den här korsetten/gördeln. Se på bilderna här nedan FÖRE och EFTER.

Bild före. Framifrån och i profil.

 

Bilder efter. Framifrån och i profil.

 

Vänster bild före och höger bild efter

 

Du kanske också vill läsa