Vår Boudoir på Vallgatan 33

Butiken

A V I A N I – Passion for Lingerie. Vår affärsidé är enkel. Vi vill erbjuda perfekta underkläder till varje kund. Det gör vi med kunskap, personlig service och stor passion för vår butik. Vi satsar på kvalitet, god kunskap och ett brett och stort sortiment. Vi har över 100 storlekar i butiken, från 60-115 i omkrets och från A till M kupor. Finns inte rätt storlek hemma beställer vi gärna hem och utökar vårt utbud tillsammans med våra kunder. Sandra hjälper till att hitta helt rätt passform för dig och din kropp. Vi är alla unika och perfekta precis som vi är. Med rätt storlek så sitter de flesta underkläderna alldeles utmärkt. Det ger varje kvinna skönt välbefinnande, bättre självkänsla och elegans.

AVIANI startades 2012 och finns på Kungsgatan 9 i Göteborg ihop med vår webbshop som är öppen dygnet runt. Vi är ingen vanlig butik utan mer som en boudoir. Ordet betyder en vrå eller litet rum, dit en person drar sig tillbaka när han/hon är vid dåligt lynne. Men ordet används oftast för ett elegant rum, en enskild liten salong eller kabinett, där kvinnorna fullbordar sin klädsel eller tar emot sina närmare bekanta. Boudoiren används ibland i den erotiska litteraturen som t.ex. av författarna Markis de Sade och Simone de Beauvoir.

Vi har också handplockade badkollektioner, BH för bröstcanceropererade, undersköna nattplagg, herrkalsonger och övriga exklusiva underkläder för olika ändamål och åldrar.
Vi har skapat vår egen boudoir på Vallgatan 33.
Välkommen önskar Sandra och Anders