Bikinitopp Sahara

Kategorier: , , ,

1 .049,00kr

PRIMADONNA SWIM ‘Sahara’ Bikinitopp

Form

Välkommen till AVIANI – din destination för exklusiva underkläder och badkläder. Vi är stolta över att erbjuda Primadonna Swim Sahara-kollektionen, en serie som har fångat hjärtan överallt med sin tidlösa elegans och överlägsna kvalitet.

Vi introducerar stolt Primadonnas nya bikinitopp, en del av den efterfrågade Sahara-kollektionen. Denna bikinitopp är en favorit bland våra kunder och det är lätt att förstå varför. Tillverkad av Primadonna, ett ledande märke inom badmode, Sahara-kollektionen har redan etablerat sig som en klassiker med sin elegans.

Denna stilrena bikinitopp i Sahara-kollektionen är tillverkad med omsorgsfullt utvalda material och detaljer för att ge dig den ultimata badupplevelsen. Designad med en helkupa för extra stöd och komfort, kombinerat med bygel för att ge en perfekt passform. Dess justerbara axelband gör att du kan anpassa passformen efter dina behov, och de kan enkelt knäppas om till en halterneck-stil för variation.

Det subtila, texturerade tyget ger en touch av lyx till denna bikinitopp, vilket gör den till det perfekta valet för stranden eller poolen. För dem som föredrar en vadderad alternativ, erbjuder vi också Primadonna Swim Sahara Padded Balcony Top för extra komfort och form.

Slå dig ner i din personliga stil och komplettera din sommargarderob med Primadonna Sahara bikinitopp, tillgänglig hos AVIANI. Utforska vår kollektion online idag och upptäck varför Primadonna Swim Sahara är ett måste för alla modeälskare.

Artikelnummer: 4006310

Tyg

Tvättråd
Handtvätt (vattenbad) rekommenderas

klicka på knappen nedan för att kopiera rabattkoden.

FRIFRAKT




FRI FRAKT PÅ DIN FÖRSTA ORDER

Prenumera på våra nyhetsbrev!
Få fri frakt på din första beställning! Ta del av exklusiva erbjudanden, rabatter och evenemang.

*Fri frakt gäller enbart inom Sverige