Höfthållare Bondage webbed

3 .999,00kr

BORDELLE ‘Bondage webbed’ Höfthållare

Form
Trä in i en värld av romantik och förförelse med Bordelles Bondage Webbed höfthållare, tillgänglig på AVIANI. Denna förföriska höfthållare i djupaste svart är en del av en kollektion som fångar andan av passion och romantik.

Med band som mjukt omsluter höften i en kärleksfull omfamning, skapar denna höfthållare en sensuell och förtrollande aura. De fyra hyskorna bjuder in till att leka med möjligheten att kombinera höfthållaren med stockings eller tyllstrumpeband, vilket ger en mångsidig och personlig stil.

De vackra guld-detaljerna och den präktiga guld ringen som glimmar i höfthållarens mitt är som symboler för en passionerad kärlekshistoria. Bordelle’s Bondage Webbed höfthållare är en exklusiv skapelse som förenar romantikens kraft med förförisk elegans.

Upplev en ny nivå av kärlek och förbindelse med denna unika höfthållare från Bordelle, tillgänglig på AVIANI. Låt Bondage Webbed höfthållaren bli en symbol för din sensuella romantik och låt den förvandla varje stund till en förtrollande dans av passion och elegans.

Artikelnummer: SIGS05B

Tyg
Elastic: 88% Polyamide, 12% Elastane.

Tvättråd
Vattenbad (handtvätt) rekommenderas

Hur mäter man
Bordelles plagg är kända för sina omfattande justeringsmöjligheter, men det är viktigt att hitta rätt storlek innan du gör ett köp. Denna storleks- och stilstig guide kommer att hjälpa dig att ta korrekta mått för att hitta din Bordelle-storlek.

Använd dina mått för översta höften och nedre höften för att bestämma rätt storlek. För höga midjemodeller behöver du också ditt midjemått.

Storlekstabell

 

Färg

Produkttyp

Storlek

, , , ,

Märke

klicka på knappen nedan för att kopiera rabattkoden.

FRIFRAKT




FRI FRAKT PÅ DIN FÖRSTA ORDER

Prenumera på våra nyhetsbrev!
Få fri frakt på din första beställning! Ta del av exklusiva erbjudanden, rabatter och evenemang.

*Fri frakt gäller enbart inom Sverige