En helt annan känsla

Strumpbyxor i nylon… Ja förr hade man ju stockings. Vävda i nylon som höll. Länge! Idag tillverkas nylonstrumpor i tunn vävning och de går lätt sönder. Ibland går nylonstrumpan sönder innan du ens fått på dig den. Min sambo Anders frågade mig häromdagen. -Hur många nylonstrumpor förbrukar du på ett år? Oj, tänkte jag det vågar jag inte ens räkna ut. Har du funderat på hur många nylonstrumpor du förbrukar per år? Men från och med idag kommer jag att göra det och återkommer om precis ett år med den uppgiften. Visst är den intressant!

Precis när vi hade öppnat butiken kom det in en kund som frågade efter nylonstrumpor. Hon frågade specifikt efter ett märke som heter FALKE. Hon berättade att det märket var de bästa hållbara nylonstrumpor hon någonsin haft. Kunden var flygvärdinna och berättade att FALKE var flygvärdinnornas älsklingsstrumpa.

Jag lovade kunden att köpa in märket FALKE och testade dom själv. Nu efter några års användning skulle jag vilja beskriva nylonstrumpan som mycket mjuk, bekväm och framförallt hållbar. De går verkligen inte sönder lätt. Om det skulle gå ett hål i nylonen så maskar inte den inte snabbt vilket gör att jag kan faktiskt använda strumpan flera gånger även med ett hål i dem. Det blir inga tråkiga sträck i nylonen heller och de ser nya ut länge.

Kika på filmen på Youtube där jag precis berättar om strumpan FALKE. Vi har stayups, knästrumpor och strumpbyxor från märket FALKE i butiken —> https://aviani.se/marke/falke/